•  
  • تلفن : 88324998 - 88325171

به طور کلی تمامی افرادی که قصد وارد شدن به خاک ایالات متحده ی آمریکا را دارند می بایست ویزای آمریکا را دریافت کنند.

اخذ ویزای توریستی کشور آمریکا، با فراهم آوردن مدارک متعددی میسر است و بستگی به شرایط متقاضی دارد.ویزای توریستی آمریکا

به طورکلی برای اخذ ویزای توریستی آمریکا و یا هر کشور دیگری فرد متقاضی می بایست کنسولگری و یا سفارت آن کشور را متقاعد کند که بعد از ورود به خاک آن کشور ، فرد قطعا به کشور خود باز خواهد گشت.

در اینجا مثال هایی از فعالیت هایی که به ویزای توریستی یا بازدیدی داده می شود آورده شده است.

 

 

ویزای توریستی تجاری B-1 آمریکا چیست

ویزای B1 ویزای توریستی امریکا می باشد و متقاضیانی که با اهداف زیر قصد سفر به ایالات متحده ی آمریکا را دارند اختصاص داده می شود.

  • ویزای توریستی امریکا با هدف انجام مذاکرات تجاری و بازرگانی
  • ویزای توریستی آمریکا با هدف انجام امور استخدامی در امریکا
  • ویزای توریستی امریکا با هدف انجام امور بازگانی(صادرات و واردات )
  • ویزای توریستی آمریکا با هدف انجام ماموریت های شغلی کوتاه مدت
  • ویزای توریستی آمریکا با هدف سرمایه گذاری در آمریکا
  • ویزای توریستی آمریکا با هدف بازدید از مکانهای بازرگانی و تجاری

حداقل زمان برای صدور این نوع از ویزا ۳ ماهه است و برای اشخاصی که بار اول متقاضی این نوع ویزا می شوند شش ماهه صادر می گردد.

 

ویزای توریستی و بازدید B-2 آمریکا چیست

ویزای نوع B2 ویزای توریستی امریکا برای متقاضیانی صادر خواهد شد که با اهداف زیر قصد سفر به امریکا را دارند.

  • ویزای توریستی امریکا با هدف دیدار از اقوام و دوستان مقیم آمریکا
  • ویزای توریستی امریکا با هدف جهت انجام معاینات پزشکی و درمانی در آمریکا
  • ویزای توریستی امریکا با هدف شرکت در سمینارها و همایش ها و دوره های اموزشی کوتاه چندروزه مرتبط با شغل و تحصیلات متقاضی دهنده.
  • ویزای توریستی امریکا با هدف شرکت در نمایشگاههای بین المللی
  • ویزای توریستی امریکا با هدف بازدید از مکان های آموزشی و ورزشی
  • ویزای توریستی امریکا با هدف بازدید از جاذبه های توریستی آمریکا
  • ویزای توریستی امریکا با هدف شرکت در برنامه های بشردوستانه و خیریه

 

ویزای توریستی آمریکا تضمینی

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای توریستی آمریکا

حال این سوال مطرح می شود که چه مدارکی برای اخذ ویزای توریستی آمریکا نیاز است؟

فرد می بایست با مدارکی نظیر :

  • اصل پاسپورت
  • شناسنامه و ترجمه های آن ها
  • نامه های بانکی(تمکن و گردش حساب)
  • اسناد مالکیت منزل یا زمین به نام متقاضی
  • نامه ها یا استعلام های کاری فرد که نشان از اشتغال به کار فرد متقاضی در موقعیت خاص شغلی را دارد
  • متقاضیانی که در حال حاضر دانشجوی یکی از دانشگاه های ایران هستند از شانس بیشتری به جهت اخذ ویزای توریستی آمریکا برخوردارند

 

 

شانس اخذ اقامت توریستی آمریکا

شانس اخذ ویزای توریستی آمریکا برای افرادی که به همراه خانواده خود قصد رفتن به کشور آمریکا را دارند کم تر از افرادی است که به صورت انفرادی جهت اخذ ویزای توریستی آمریکا اقدام می نمایند.

بطور مثال در صورت احراز شرایط گفته شده همانند نامه حساب بانکی ، اسناد ملکی و دیگر مدارک ، اگر در یک خانواده ی 3 نفره پدر یا مادر به صورت انفرادی اقدام به اخذ ویزای توریستی آمریکا نمایند، شانس بیشتری جهت اخذ ویزای توریستی آمریکا خواهند داشت و در غیر اینصورت اگر همه ی اعضای خانواده جهت اخذ ویزای توریستی آمریکا به صورت همزمان اقدام نمایند، همه افراد از شانس کمتری در اخذ ویزای توریستی کشور آمریکا برخوردار خواهند شد.

مورد دیگری که می تواند شانس افراد را به جهت دریافت ویزای توریستی آمریکا افزایش دهد ، حضور یک فرد از اقوام درجه اول فرد نظیر پدر، مادر، برادر، خواهر و ...... در خاک ایالات متحده ی آمریکا است.

پس با توجه به توضیحات فوق الذکر اگر فردی از اقوام درجه ی یک , دعوت نامه ای جهت بازدید برای فرد متقاضی ارسال نماید ، شانس اخذ ویزای توریستی آمریکا افزایش خواهد یافت.

ویزاهای توریستی بصورت ویزاهای تک وروده (Single entry) و یا ویزاهای چند بار ورود (Multiple) به افراد متقاضی اختصاص داده می شود.

در چندین سال گذشته کشور ایالات متحده ی آمریکا، ویزاهای توریستی را بصورت ویزاهای چند بار ورود به متقاضیان ورود به آمریکا از طریق ویزای توریستی ارائه می کند.

 

 

شرایط اخذ اقامت آمریکا پس از ورود با ویزای توریستی آمریکا

آیا فرد ، پس از ورود به خاک آمریکا، می تواند در کشور آمریکا اقامت دائم را اخذ نمایند؟

افراد می توانند با ورود به کشور آمریکا در چند حالت ، شرایط اخذ اقامت آمریکا را پس از ورود به کشور آمریکا برای خود فراهم نمایند.

  • فرد می بایست در مدت حضور خود در آمریکا , بتواند یک فرصت شغلی را جهت اخذ اقامت آمریکا فراهم کند تا بعد از بازگشت به ایران بتواند برای انواع ویزاهای دیگر نظیر ویزای کار یا کارگر مهارتی و یا اخذ اقامت کارآفرینی اقدام کند.
  • فرد می بایست در مدت حضور خود در آمریکا در پی جستجو برای شریک زندگی خود باشد و صد البته باید متاهل نباشد تا پس از بازگشت به ایران بتواند از طریق انواع ویزاهای دیگر نظیر ویزای نامزدی و یا ازدواج اقدام کند.
  • فرد می بایست در مدت زمان حضور خود در آمریکا اعلام پناهندگی کند که البته این مورد را به شما پیشنهاد نمی دهیم 
سایت ادبی شعر ناب