•  
  • تلفن : 88324998 - 88325171

برای اخذ ویزای تحصیلی و دانشجویی آمریکا , می بایست از دانشگاه مورد نظر خود پذیرش بگیرید و اولین قدم در اخذ ویزای دانشجوئی آمریکا , اخذ گواهینامه SEVP از دانشگاه یا مرکز آموزشی است که متقاضی قصد انجام تحصیل در آن جا را دارد.

سه نوع اصلی ویزاهای تحصیلی آمریکا عبارتند از:

  • دانش پژوهان مراکز و موسسات فنی حرفه ای Mویزای تحصیلی آمریکا
  • ویزای جنرال برای دانشجویان و دانش آموزان کلیه مقاطع تحصیلی F
  • ویزای فرصت مطالعاتی J

جهت پذیرش از دانشگاه ها و موسسات آموزشی آمریکا و با توجه به رشته و مقاطع تحصیلی مدارک متفاوتی مورد نیاز می باشد ولیکن تقریباً اکثریت دانشگاه ها و مراکز آموزشی عموما مدارک زیر را از داوطلبان تقاضا می کنند:

 

 

  • ترجمه رسمی مدرک دیپلم و یا پیش دانشگاهی همراه با ریز نمرات .
  • کپی از صفحه اول پاسپورت (ترجمه شناسنامه برای کسانی که در حال حاضر پاسپورت ندارند)
  • کپی مدرک TOEFL یا IELTS (در صورت وجود)
  • رزومه شخصی (Resume\CV) به زبان انگلیسی
  • ارسال پروفایل کاری برای رشته های مرتبط با طراحی ، گرافیک و یا معماری

 

  • ترجمه رسمی مدرک لیسانس همراه با ریز نمرات چهارساله
  • کپی مدرک TOEFL یا IELTS (در صورت وجود)
  • کپی از صفحه اول پاسپورت (ترجمه شناسنامه برای کسانی که در حال حاضر پاسپورت ندارند).
  • رزومه شخصی (Resume/CV) به زبان انگلیسی
  • ترجمه از صفحه آخر پایان نامه همراه با تأیید از دانشگاه
  • تاییده مقالات به زبان انگلیسی
  • حداقل ۳ توصیه از اساتید (۴ توصیه نامه پیشنهاد می شود)
  • کپی از مدرک GRE/GMAT (در صورت وجود)
  • انگیزه نامه تحصیلی در خصوص رشته مورد علاقه (Statement of purpose)

 

 

  • ترجمه رسمی از تمامی مدارک دانشگاهی لیسانس و فوق لیسانس به همراه ریز نمرات
  • کپی از مدرک TOEFL با حداقل نمره ۹۰ از آزمون IBT و ۵۵۰ از آزمون PBT
  • کپی از مدرک GRE/GMAT (در صورت وجود)
  • رزومه و سوابق کاری (Resume/CV)
  • حداقل ۴ توصیه نامه تحصیلی از استاد ، مدیران همکار و محققان همکار
  • ترجمه رسمی از صفحه آخر پایان نامه های لیسانس و فوق لیسانس با ذکر نمره
  • پروپوزال تحقیقاتی در مورد رشته مورد نظر برای تحصیل در مقطع دکتری
  • تاییده مقالات علمی منتشر شده (در صورت وجود)
  • ترجمه رسمی کلیه مدارک مثبت تحصیلی، تحقیقاتی،کاری،سمینار ها، تشویق نامه ها و … (در صورت وجود)
  • انگیزه نامه تحصیلی (Statement of Purpose)
  • کپی از صفحه اول پاسپورت (ترجمه شناسنامه برای کسانی که در حال حاضر پاسپورت ندارند)
  • در صورت نیاز ممکن است دانشگاه از متقاضی درخواست Essay نماید.

 

 

    متقاضیان بایستی توجه داشته باشند که سفارت و کنسولگریهای آمریکا در سراسر دنیا فقط تا 120 روز مانده به تاریخ ثبت نام در موسسه آموزشی (دانشگاه ها) ویزا را صادر می نمایند.
    در صورتی که متقاضی در زمانی بیشتر از 120 روز مانده به تاریخ ثبت نام اقدام نماید , سفارتخانه یا کنسولگری مدارک متقاضی را نگه خواهد داشت تا زمانی که امکان صدور ویزا از نظر زمانی موجود باشد.
    طبق آخرین قوانین Department of Homeland Security دانشجویان می بایست حداکثر 30 روز یا کمتر مانده به شروع دوره تحصیلی خود (که در فرم I-20 قید شده است) به آمریکا وارد شوند.
    دانشجویانی که در حال تحصیل هستند ،می توانند در هر زمانی تقاضای ویزای دانشجویی دهند البته تا زمانی که شرایط آنها به عنوان دانشجو و گواهینامه SEVIS آنها معتبر باشد.
    دانشجویانی که قصد ورود به ایالات متحده در زمان بیشتر از 30 روز مانده به شروع ثبت نام خود را دارند میبایست درخواست تقاضای ویزای ویزیت دهند.
    این گروه از دانشجویان می توانند در هر زمانی حتی قبل از شروع کلاسها به آمریکا وارد شوند.
    یکی از مهم ترین موارد تاثیر گذار در روز مصاحبه، فرم DS-160 است, چرا که شرایط کلی شما توسط این فرم به سفارت اعلام می شود.
    گاهی پیش از ورود متقاضی به سفارت، تصمیم گیری در خصوص ویزا شدن یا نشدن فرد متقاضی برطبق همین فرم صورت می گیرد. اگر شخصا اقدام به تکمیل این فرم می کنید، نهایت دقت و حوصله را در جواب دادن به سوالات به خرج دهید.
    لذا حتما صفحه تاییدیه DS-160 Confirmation Page را پرینت بگیرید و در روز مصاحبه همراه خود داشته باشید., بعد از آن نوبت به پرداخت هزینه SEVIS می رسد. توجه داشته باشید که این پرداختی صرفا شامل متقاضیان F1, M1, J1 می شود.
    متقاضیان سایر ویزاها و یا همراهان فرد دانشجو نیازی به پرداخت این هزینه ندارند. این مبلغ برای متقاضیان F1,M1 برابر با 200 دلار و برای متقاضیان J1  برابر با 180 دلار آمریکا می باشد.
    معمولا بعد از پرداخت سویس، اصل رسید آن به آدرس اعلام شده در فرم I-901 ارسال می گردد، اما تاییدیه آن به صورت آنی صادر میشود. بنابراین کافیست برگه SEVIS Fee Payment Confirmation را پرینت بگیرید و در روز مصاحبه به سفارت ارائه دهید.
    مصاحبه ی شما با سفارت بیشتر از ۱۰ دقیقه زمان نخواهد برد. لذا شما باید بتوانید در طول این مدت افسر صدور ویزا را قانع نمایید که صلاحیت ورود به خاک امریکا و دریافت ویزای تحصیلی آمریکا را دارید.
    معمولا نکاتی که بیشتر مورد توجه سفارت قرار می گیرد شامل تمکن مالی فرد متقاضی یا پشتیبان مالی وی و قصد بازگشت او به کشور مبدا می باشد. داشتن پذیرش از دانشگاهی معتبر نیز قطعا تاثیر گذار خواهد بود.
    حتما در روز مصاحبه، علاوه بر مدارک تحصیلی، سایر مدارک شخصی، شغلی و مالی کمک کننده را همراه داشته باشید، مشاوران ویزا اروپا در آماده سازی این مدارک برای ویزای تحصیلی آمریکا شما را یاری خواهند داد.
    در صورتی که با درخواست شما موافقت شود، معمولا یک شماره پرونده دریافت می کنید تا از روند پرونده خود اطلاع یابید و پس از پایان یافتن پروسه اداری یا FBI Check گذرنامه خود را برای صدور ویزا در اختیار سفارت قرار خواهید داد.
    در برخی موارد، نیازی به بررسی بیشتر بر روی پرونده نیست، یعنی می توانید پس از مصاحبه فورا پاسپورت را تحویل سفارت دهید تا ویزا صادر شود، این مرحله نیز معمولا ۳ تا ۵ روز کاری طول می کشد. در حال حاضر کنسولگری های دبی و ایروان و آنکارا اجازه پیکاپ را به دانشجویان می دهند.
    بدین معنا که متقاضی می تواند به ایران بازگردد و پس از صدور Clearance بدون نیاز به مراجعه حضوری، پاسپورت خود را به سفارت ارسال کند.
سایت ادبی شعر ناب