•  
  • تلفن : 88324998 - 88325171

جهت درخواست وقت سفارت امریکا نیاز به اخذ نوبت قبلی می باشد.

تکمیل فرم درخواست ویزا DS-160

           تکمیل اپلیکیشن فرم درخواست ویزا ( فرم DS-160 )
    تمامی متقاضیان ویزای آمریکا باید قبل از انجام هر کاری اقدام به پر کردن فرم DS-160 کنند. این فرم حاوی تمامی اطلاعات فردی هر نفر از اعضای خانواده می باشد که باید با دقت تکمیل گردد.
    چنانچه متقاضیان ویزای آمریکا قادر به پر کردن این فرم نیستند , بهتر است این امر را به کارشناسان با تجربه ی ویزامن سپرده تا از هرگونه ایجاد خطا و بروز مشکلات احتمالی جلوگیری گردد.

 

تعیین وقت ملاقات سفارت آمریکا

    این روند شامل ایجاد یک حساب کاربری ، انجام واریزی های مربوطه به سفارت و تعیین ساعت ، روز و مکان مصاحبه می باشد          
    موارد مذکور به طور کامل توسط کارشناسان ما صورت می پذیرد. هر متقاضی بسته به نوع هدف سفر خود باید نوع ویزای دریافتی خود را مشخص نماید. به طور معمول در اکثریت موارد متقاضیان به هدف گردشگری و بازدید اقوام، تحصیلی و ... تحت عنوان ویزای غیر مهاجرتی به آمریکا سفر می کنند.
    مدت زمان مورد نیاز به جهت دریافت وقت سفارت بر حسب نوع ویزای درخواستی و مکان کنسولگری متغیر می باشد.
    به علت متغیر بودن نوبت دهی کنسولگری آمریکا در امارات متحده، ترکیه و ارمنستان و بر حسب زمان و نوع ویزای درخواستی , جهت مطلع شدن از وقت های موجود با تماس حاصل فرمایید.

 

آمادگی برای حضور در مصاحبه

    بهتر است چند روز قبل از عزیمت به کشور مورد نظر به جهت مصاحبه , با کارشناسان ما در رابطه با نحوه مرتب کردن مدارک،  نحوه ی مصاحبه و رفتار با افسر ویزا و ... در ارتباط باشید. افسر ویزا در طی مصاحبه بررسی می کند که متقاضی صلاحیت اخذ ویزا را دارد یا خیر.
    اطلاعات اپلیکیشن فرم DS-160 و مدارک ارائه شده و رفتار و گفتار متقاضی در حین مصاحبه تعیین کننده این امر خواهد بود. تمام کنسولگری های ایالات متحده آمریکا از داوطلبان انگشت نگاری به عمل می آورند.
    برخی از کنسولگری ها و سفارتخانه های آمریکا اشخاص زیر 14 سال و بالای 80 سال را از مصاحبه معاف می کنند , اما توصیه می گردد کلیه متقاضیان،بدون در نظر گرفتن شرایط سنی در مصاحبه حضور یابند.

 

مدارک مورد نیاز وقت سفارت آمریکا

مدارک مورد نیاز وقت سفارت آمریکا برای داوطلبانی که اپلیکیشن فرم DS-160 را پر نکرده اند

  • اصل یا کپی گذرنامه(پاسپورت)
  • یک قطعه عکس 5*5 رنگی جدید (زمینه سفید) یا اسکن رنگی آن با رزولوشن 600*600 پیکسل
  • فرم فارسی تکمیل شده(به جهت رفاه حال متقاضیان عزیز , شما میتوانید با ثبت نام در این برنامه , فرم DS-160 خود را به زبان فارسی پر کنید و از سایر مزایای آن بهره مند شوید)

مدارک مورد نیاز وقت سفارت آمریکا

مدارک مورد نیاز وقت سفارت آمریکا برای متقاضیانی که اپلیکیشن فرم DS-160 را پر کرده اند

  • اصل یا کپی گذرنامه
  • صفحه تائیدیه اپلیکیشن فرم (صفحه بارکد و یا DS-160 confirmation page)

 

متقاضیان ویزای دانشجوئی باید علاوه بر مدارک گفته شده ، کپی I-20 و SEVISFEE Confirmation یا همان I-901 تکمیل شده را نیز ارائه دهند.

 

مدارک مورد نیاز اخذ ویزای توریستی امریکا

       اصل پاسپورت فعلی با حداقل 6 ماه اعتبار از تاریخ سفر به امریکا و اصل پاسپورت های قبلی
      • نسخه تکمیل شده فرم آنلاین DS-160 به همراه برگه تاییدیه وقت و تاییدیه واریزی وجه سفارت که توسط این مرکز انجام پذیر است.
      • 1 قطعه عکس 5 × 5
      • اصل و یا کپی دعوتنامه معتبر و در صورت نداشتن رزرو هتل در امریکا
      • بیمه ی مسافرتی
      • اصل و ترجمه رسمی سند ازدواج 
      • اصل و ترجمه رسمی شناسنامه
      • اصل و ترجمه رسمی مدارک شغلی مربوطه که شامل مواردی همچون( گواهی اشتغال به کار که در آن در مورد تاریخ درخواست مرخصی ذکر شده باشد و یا اینکه آیا این مرخصی ، جواز کسب ، پروانه فعالیت ، کارت بازرگانی ، لیست بیمه 6 ماهه گذشته ، گواهی تاییدیه بیمه ، روزنامه رسمی تاسیس و آخرین تغییرات ، فیش حقوقی 6 ماه آخر ، برگه مالیاتی ، کارت پرسنلی ، حکم کارگزینی ، حکم بازنشستگی ، کارت بازنشستگی ، پروانه مطب ، کارت مهندسی ، کارت دانشجویی و مواردی از این قبیل)
      • مدارک میزبان در آمریکا (دعوتنامه به همراه کپی پاسپورت و مدارک اقامتی دعوت کننده و پرینت حساب بانکی ، مدارک شغلی و گواهی اشتغال به کار با ذکر درآمد ، فیش حقوقی ، سند ملکی ملک محل اقامت در آمریکا یا اجاره نامه ، آخرین برگ مالیاتی پرداخت شده ، قبوض پرداختی از قبیل آب ، برق ، گاز و ..)
      • اصل ریز پرینت حساب شخصی و جاری به زبان لاتین برای 6 ماه گذشته و سپرده های بانکی و...
      • برای مدیران و سهام داران اصل ریز پرینت حساب شرکت و شخصی به زبان لاتین برای 6 ماه گذشته الزامیست.
      • اصل و ترجمه رسمی سند ملکی ، در صورت اجاره دادن، اصل و ترجمه اجاره نامه .
      نکته : ترجمه رسمی ( دارالترجمه ) برای تمامی مدارک فوق کافیست و ترجمه با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه به اعتبار این مدارک برای سفارت امریکا می افزاید.
سایت ادبی شعر ناب