•  
  • تلفن : 88324998 - 88325171
وقت سفارت لهستان

 

وقت سفارت لهستان

برای سفر به محدوده ی شینگن از کشور لهستان نیاز به اخذ ویزای شینگن از لهستان را دارید , تمامی متقاضیان دریافت ویزای شینگن از لهستان می بایست قبل از هر چیز برای اخذ وقت سفارت لهستان اقدام کنند

گروه ویزامن مفتخر است تا متقاضیان عزیزی که قصد سفر به کشور لهستان را دارند , در امر تعیین وقت سفارت لهستان و پرداختی هزینه های سفارت یاری نماید

متقاضیانی که نیاز به گرفتن وقت سفارت لهستان دارند , اخذ وقت سفارت در نزدیکترین زمان ممکن کاملا امکان پذیر است

در صورتی که تمایل دارید تا کارشناسان ویزامن وقت مصاحبه ی شما را در سریعترین زمان ممکن دریافت کنند , لطفا با یکی از شماره های 88324998 - 021

88325171 - 021 تماس حاصل فرمایید

 

 

مراحل اخذ وقت سفارت لهستان

ارسال کپی پاسپورت از طریق تلگرام یا ایمیل و یا ارسال عکس و یا اسکن با کیفیت به یکی از شماره های 09124271538 - 091241485070 

تماس تلفنی با یکی از شماره های 88325171 - 88324998 

ارسال فرم اطلاعات ضروری توسط ما برای شما

اخذ وقت مصاحبه لهستان توسط ما

واریز مبلغ توسط شما

ارسال وقت تعیین شده برای شما

 

 

سایت سفارت لهستان در تهران

برای مراجعه به سایت سفارت لهستان کلیک کنید

 

 

 گرفتن وقت سفارت لهستان توسط مسافران

برای اخذ وقت سفارت لهستان ابتدا می بایست به آدرس سایت اینترنتی که در بالا قرار داده شده مراجعه نمایید و با انتخاب کشور ایران و شهر تهران به مرحله ی بعد بروید , پس از آن می بایست نوع ویزای خود را انتخاب کرده و در مرحله ی بعد می بایست نوع ویزای شینگن خود را که شامل 4 حالت توریستی , دیداری , تجاری , دانشجویی می باشد را انتخاب و پس از آن فرم سفارت را بصورت کامل پر نمایید.
پس از انجام صحیح تمام مراحل بالا به شما فایلی داده می شود که پس از پرینت باید به همراه خود به سفارت لهستان ببرید.

مراحل گرفتن وقت سفارت لهستان نسبتا دارای پیچیدگی های بیشتری نسبت به سایر کشور ها می باشد و فرم مخصوص وقت سفارت لهستان می بایست دقیق و بدون کوچکترین اشکالی باشد و در غیر اینصورت از ورود شما به سفارت لهستان جلوگیری به عمل خواهد آمد

 

ویزای سفارت لهستان

بطور کلی کشور لهستان همانند بعضی از کشورهای اروپایی به میزان کافی توریستی نیست و اکثر مناطق تاریخی آن بر اثر حمله ی نازی ها در جنگ جهانی دوم نابود شده است و معمولا اشخصاصی به کشور لهستان سفر می کنند که دلایلی همچون دیدار دوستان و خانواده و یا دلایلی همچون تحصیل و یا تجارت را دارند به این کشور مراجعه می کنند

بطور کلی اخذ ویزای توریستی لهستان نسبت به کشورهای توریستی اروپایی همچون ایتالیا و فرانسه سخت تر است و مدارک معتبر و محکم تری را باید برای اخذ ویزای توریستی به سفارتخانه ی لهستان تسلیم کرد 

 

رزرو وقت مصاحبه سفارت لهستان 

معمولا رزرو وقت های مصاحبه از یک هفته تا 2 ماه متغیر است معمولا در فصل های های سیزن این مشکل بیشتر به چشم می آید به عنوان مثال در فصل های گرم مثل تابستان رزرو وقت های مصاحبه سفارت لهستان معمولا تا دو ماه آینده رزرو شده است و باید منتظر باز شدن اولین وقت ها بمانید

 

 

مراحل اخذ ویزای لهستان

1- ابتدا می بایست برنامه سفر خود را بصورت دقیق تعیین کنید

2- برای تعیین وقت سفارت از لهستان اقدام نمایید

3- مدارکی که می بایست همراه خود به سفارت ببرید در پایین بصورت کامل توضیح داده شده است

4- در روز و ساعتی که در کانفرم وقت سفارت شما نوشته شده به همراه تمامی مدارک مذکور حاضر شوید

5- پس از انجام مصاحبه به شما برگه ای داده می شود که بر روی آن تاریخی نوشته شده است که می بایست , در آن زمان برای گرفتن پاسپورت خود به سفارت لهستان مراجعه نمایید 

 

 

فرم درخواست وقت سفارت لهستان

هزینه ویزای شنگن از سفارت لهستان

برای افراد بزرگسال مبلغ 60 یورو بصورت نقدی داخل سفارت دزیافت خواهد شد (سعی کنید دقیقا مبلغ 60 یورو همراهتان باشد چون سفارت پولی خرد نمیکند و اضافه ی پول را برنمیگرداند) 

 برای کودکان 6 تا 12 ساله مبلغ 30 یورو دریافت خواهد شد

برای کودکان زیر 6 سال رایگان می باشد

 

وقت تجاری  سفارت لهستان

برای مسافرانی که با اهداف تجاری قصد سفر به کشور لهستان را دارند , تعیین وقت سفارت تجاری لهستان امکان پذیر است

 

 

مدارک لازم برای اخذ ویزای لهستان

اصل پاسپورت جدید و قدیم به همراه کپی از تمام صفحات دارای ویزا
اصل و فتوکپی شناسنامه و کارت ملی با ترجمه رسمی و مهر و تایید دادگستری
2 قطعه عکس 3.5*4.5
فرم پر شده سفارت
گواهی شغلی معتبر با ذکر سمت فرد متقاضی در اداره/ سازمان/ محل کار به همراه تاریخ استخدام و حقوق دریافتی و ذکر مدت موافقت شده مرخصی.
مدارک تمکن مالی شامل پرینت گردش حساب 6 ماهه - سند ملکی - لیست بیمه تامین اجتماعی - فیش حقوقی و یا مستمری بازنشستگی و غیره.
تمام مدارک بایستی به زبان انگلیسی و یا لهستانی، ترجمه رسمی شوند.
بیمه مسافرتی با سقف پوشش حداقل 30000 یورو
ترجمه حساب جاري ۶ ماه گذشته با مهر و امضاء بانک و مهر و تائيد دادگستری.
رزرو بلیط رفت و برگشت
واچر هتل

 

آدرس سفارت لهستان - اطلاعات سفارت لهستان در ایران

نشانی: بلوار آفریقا - خ مینا - ح پیروز

تلفن سفارت: 88787262

ساعات کاری: یکشنبه تا پنجشنبه ساعت 9 الی 15

 

سایت ادبی شعر ناب