•  
  • تلفن : 88324998 - 88325171

ویزای توریستی یونان به اشخاصی که قصد سفر تفریحی و بازدید و یا دیدار با اعضای خانواده شان را دارند تعلق می گیرد , ویزای توریستی یونان دارای اعتبار 1 ماهه می باشد که متقاضی باید زودتر از تمام شدن انقضای ویزای خود یونان را ترک کند.

برای اخذ ویزای یونان انجام مصاحبه و گرفتن وقت سفارت یونان الزامی است.وقت سفارت یونان

اولین قدم برای اخذ ویزای یونان , پر کردن فرم شینگن است که می توانید فرم مخصوص شینگن را از اینجا دانلود نمایید.

نکته: در صورتی که قصد سفر به یونان بصورت خانوادگی را دارید میبایست برای تک تک افراد خانواده فرم های جداگانه پر شود.

 

 

متقاضیان عزیز می توانند از خدمات جدید ما (پکیج ویزای شینگن) استفاده کنند

این پکیچ شامل خدماتی همچون(وقت سفارت , رزرو بلیط هواپیما , رزرو هتل , همراه با کانفرم و بیمه ی مسافرتی)

برای اطلاعات بیشتر در خصوص این پکیچ ویزا اینجا کلیک کتید

 

اخذ ویزای شینگن از یونان به صورت تک نفره و گروهی انجام می پذیرد.

این ویزا معمولاً به صورت یک ماهه صادر می شود و متقاضی اجازه اقامت بیشتر از سی روز بعد از تاریخ صدور ویزا را ندارد و متقاضی قبل از انقضای ویزای خود باید خاک یونان را ترک کند.

 

مدارک مورد نیاز ویزای یونان

در روز مصاحبه باید تمامی مدارک درخواست شده از سوی کنسولگری یونان در تهران بصورت کامل آماده ی ارائه باشد و ترتیب چینش مدارک نیز به گفته ی سایت سفارت یونان در تهران حائز اهمیت می باشد , برای دانلود مدارک لازم برای ویزای توریستی یونان اینجا کلیک کنید.

نکته مهم :  از همه ي مدارك باید یک کپی هم موجود باشد؛ اصل مدارك بعد از مطابقت به شما بازگردانده می شود و کپی آن ها در پرونده ي روادید شما در سفارت یونان خواهد ماند.

 

سایت ادبی شعر ناب