•  
  • تلفن : 88324998 - 88325171

ویزای توریستی آلمان

برای اقامت در بازه ی زمانی معینی در کشور آلمان شما نیاز به ویزای توریستی آلمان دارید. این ویزای توریستی معمولا به مدت 30 روز برای شما صادر میشود که شما اجازه اقامت 14

روزه در کشور آلمان را دارید و قبل از اتمام این زمان شما میبایست کشور آلمان را ترک کرده و به کشور بازگردید.

برای تقاضای ویزای توریستی حضور فرد متقاضی برای ارائه مدارک شخصی الزامی میباشد.وقت سفارت آلمان

 به علت تعدد مسافر در فصول های سیزن شما میبایست از 2ماه پیش از برنامه ی سفر , اقدام به اخذ وقت از سفارت آلمان نمایید.

 

آدرس سفارت آلمان در تهران : خیابان فردوسی، شماره ٣٢٤– ٣٢٠

تلفن : ٣٩٩٩١٢٦٠

آدرس اینترنتی : www.teheran.diplo.de

 

اولین قدم برای درخواست ویزای توریستی تکمیل فرم شنگن و اخذ قطعی وقت سفارت آلمان میباشد.

شما میتوانید با مراجعه به سایت سفارت آلمان جهت دانلود فرم شنگن اقدام نمایید و یا از اینجا دانلود نمایید.

ویزامن متخصص در اخذ تضمینی ویزای کشورهای حوزه شنگن شما را تا زمان تحویل ویزا از سفارت آلمان همراهی می کند.

 

مدارک مورد نیاز ویزای آلمان:

کلیه مدارک باید ترجمه رسمی به زبان انگلیسی باشد.

توجه داشته باشید کلیه مدارک شما باید یک نسخه کپی شده داشته باشد چرا که اصل مدارک شما پس از مطالعه و تطابق به شما بازگردانده خواهد شد اما نسخه ی کپی نزد سفارت باقی میماند.

1- اصل و ترجمه شناسنامه ایرانی

2- گذرنامه با مدت اعتبار حداقل 6 ماه بیشتر از ویزای درخواستی شما

3-سند مالکیت ترجمه شده به همراه 2نسخه کپی شده از اصل سند فارسی

4- 3قطعه عکس رنگی 4*6 با زمینه ی سفید که با چهره ی فرد متقاضی کاملا همخوانی داشته باشد

5- آدرس و شماره تلفن دقیق منزل

6- آدرس و شماره تلفن دقیق محل کار

7-  مدارک شغلی

برای کارمندان دولتی : حکم کارگزینی

برای کارمندان بخش خصوصی : گواهی اشتغال به کار و سابقه بیمه

برای صاحبان شرکت های خصوصی : اصل و ترجمه روزنامه ثبتی شرکت همراه آگهی تاسیس + 2نسخه کپی از اصل مدارک

برای دانشجویان و اساتید و هیئت علمی دانشگاه ها : اصل و ترجمه ی کارت بین المللی دانشجویی یا هیئت علمی

برای کسبه و مشاغل آزاد : ارائه جواز کسب یا کارت بازرگانی

8- نامه تمکن مالی از بانک

9- پرینت ریزگردش حساب بانکی بصورت لاتین

10- رزرو بلیط رفت و برگشت آلمان

11- رزرو هتل و در صورت نیاز فاکتور پرداخت هزینه هتل

12- ارائه بیمه مسافرتی با مدت اعتبار مطابق با طول سفر

 

پس از ارائه مدارک سفارت در مدت 2 الی 3 هفته مدارک شما را بررسی کرده و ویزا شدن یا عدم ویزا شدن را به اطلاع خواهد رساند.

سایت ادبی شعر ناب