•  
  • تلفن : 88324998 - 88325171

  وقت سفارت آلمان

تمام مسافرینی که با اهداف تجاری , توریستی , درمانی , دانشجویی و ........ قصد اخذ ویزای شنگن از طریق آلمان را دارند میبایست تمامی مدارک لازم از جمله مدارک شغلی , مالی , برنامه سفر و غیره را به سفارت ارائه دهند.

به همین جهت کنسولگری آلمان که مسئول صدور ویزا می باشد زمانی را برای آوردن مدارک و تحویل آن به افسر پرونده در روز و در ساعتی خاص اختصاص می دهد که علاوه بر مصاحبه ی حضوری با شخص مسافر به بررسی مدارک و برنامه سفر شخص نیز می پردازد.

به همین جهت مسافرین نیاز به رزرو وقت سفارت آلمان از طریق وب سایت این سفارت را دارند تا زمانی برای مصاحبه حضوری برای آنان در سیستم سفارت ثبت شود تا در روز خاص با ارائه مدارک مورد نیاز پروسه ی ویزا شدن خود را بصورت قانونی طی کنند.

 

بطور کلی تمامی مسافرین خارجی کشورهای حوزه ی شنگن به دو دسته ی اصلی تقسیم می شوند

  • مسافرینی که از طریق آژانس ها اقدام می کنند
  • مسافرین با برنامه سفر شخصی (بدون تور)

اشخاصی که از طریق آژانس ها اقدام به اخذ ویزای شینگن می کنند , نیازی به هماهنگی های وقت گیر به جهت رزرو وقت مصاحبه با سفارت آلمان ندارند به این جهت که آژآنس هواپیمایی موظف است که تمامی مراحل ویزا شدن مسافرین را  بطور کامل انجام دهد و به همین خاطر تعیین وقت سفارت آلمان نیز به عهده ی آژانس مربوطه می باشد.

آژانس های هواپیمایی می بایست برنامه سفر مسافرین را آماده و مدارک لازم را برای اخذ ویزای شینگن کامل کنند و بطور کلی سفارت آلمان تمایل بیشتری نسبت به دادن ویزای توریستی به اشخاصی که از طریق تور و آژانس اقدام می کنند دارد , چرا که آژانس های هواپیمایی مجبور به دادن تعهداتی در قبال بازگشت مسافر به کشور هستند و به همین خاطر از مسافرین ضمانت نامه های بانکی با مبالغ بالای بیست میلیون تومان دریافت می شود تا از بازگشت مسافرین به کشور اطمینان حاصل کنند و می توان این گونه گفت که بالای 90 درصد مسافرینی که از آژانس های هواپیمایی اقدام می کنند اهداف توریستی دارند.

 

اما اشخاصی که بصورت شخصی قصد سفر به کشور ایتالیا را دارند چه اهدافی دارند؟

غالبا مسافرینی که بصورت انفرادی و یا خانوادگی اقدام به تعیین وقت مصاحبه و اخذ ویزا می کنند به دنبال اخذ ویزاهایی همچون موارد پایین می باشند

  • توریستی
  • دانشجویی
  • تجاری
  • درمانی  

تمامی اشخاصی که برای اولین بار با اهدافی از قبیل توریستی و دانشجویی و تجاری و درمانی و ...... قصد سفر به حوزه ی شینگن از طریق آلمان را دارند باید در جمع آوری مدارک دقت بیشتری به خرج دهند.

علت این موضوع از آن جایی آب می خورد که افرادی می خواهند از طریق اخذ ویزای شینگن خود را به کشور آلمان رسانده و اعلام پناهندگی کنند .

مسافر موظف است با دادن مدارک معتبر نشان دهد که در ایران وابستگی هایی از جمله وابستگی های شغلی , مالی , احساسی و یا هر وابستگی دیگری که به ایران دارد را با دادن مدارک معتبر ثابت کند تا شاید توجیح دادن ویزا به مسافر از دید کنسولگری منطقی به نظر بیاید و در غیر اینصورت متاسفانه ریجکت می شود.

اغلب مسافرینی که دارای مدارک قوی و معتبر و یا اشخاصی که برای بار دوم و یا چندم خود ویزای آلمان را دریافت کرده اند , بصورت انفرادی اقدام به اخذ ویزا می کنند و کنسولگری نیز به راحتی به این اشخاص ویزا می دهد 

با توجه به توضیحات داده شده و با توجه به تجربه ی کارشناسان ویزامن وقت های سفارت آلمان کاملا بطور تصادفی باز خواهد شد و نمی توان زمان دقیقی برای اخذ وقت مصاحبه در نظر گرفت.

در صورتی که زمان کافی برای چک کردن وقت سفارت را ندارید , بهتر است با ما تماس حاصل کنید.

 

 

وقت سفارت دانشجویی

دانشجویانی که نیاز به وقت مصاحبه ی دانشجویی در نزدیک ترین زمان ممکن را دارند می توانند پس از آماده سازی مدارک و در مدت زمان 3 هفته قبل از برنامه ریزی خود برای اقدام ویزا با ما تماس حاصل نمایند

 

تایید مدارک دانشجویی سفارت آلمان

بطور کلی تمامی شرایط مورد نظر ائم از شرایط و قوانین و مدارکی که نیاز هست تا به سفارت ارائه شود برای شما در اینجا قرار داده شده است

برای دانلود شرایط مدارک دانشجویی سفارت آلمان کلیک کنید

 

 

ویزای آلمان

 برای اقامت در بازه ی زمانی معینی در کشور آلمان شما نیاز به ویزای توریستی آلمان دارید. این ویزای توریستی معمولا به مدت 30 روز برای شما صادر میشود که شما اجازه اقامت 14

روزه در کشور آلمان را دارید و قبل از اتمام این زمان شما میبایست کشور آلمان را ترک کرده و به کشور بازگردید.

برای تقاضای ویزای توریستی حضور فرد متقاضی برای ارائه مدارک شخصی الزامی میباشد.

 به علت تعدد مسافر در فصول های سیزن شما میبایست از 2ماه پیش از برنامه ی سفر , اقدام به اخذ وقت از سفارت آلمان نمایید.

 

 

 

مراحل گرفتن وقت سفارت آلمان

نحوه ی اخذ وقت سفارت آلمان بصورت ماملا آنلاین انجام می پذیرد لذا متقاضیان ویزای آلمان به هیچ عنوان بصورت حضوری برای اخذ وقت سفارت اقدام نفرمایند

برای اخذ وقت سفارت آلمان به سایت سفارت آلمان مراجعه نمایید

در پایین صفحه ی اصلی بر روی لینک اخذ وقت سفارت آلمان کلیک نمایید

در صفحه ی جدید می بایست بر روی لینک بخش ویزای کوتاه مدت شنگن را انتخاب نمایید

در مرحله ی بعد می بایست نوع ویزای درخواستی خود را انتخاب نمایید که دارای 4 گزینه می باشد (توریستی - دانشجویی - دیداری - تجاری)

در مرحله ی بعد می بایست تمامی اطلاعات مورد نیاز سفارت را بصورت کامل تکمیل نمایید

در صورتی که تمامی مراحل را بدرستی طی کرده باشید ایمیلی از سمت سفارت برای شما ارسال خواهد شد

پس از دریافت ایمیل مربوطه باید مدت زمانی را منتظر بمانید تا سفارت زمان مصاحبه ی شما را بطور دقیق به شما اعلام نماید

 

 

 

در چه زمانی باید وقت بگیریم؟

معمولا 2 الی 3 ماه قبل از برنامه ریزی برای سفر توصیه می شود که برای اخذ وقت سفارت آلمان اقدام شود زیرا در فواصلی همچون بهار و تابستان به دلیل حجم بالای مسافران برای مراجعه به سفارت گاها اخذ وقت های مصاحبه از هفته ها تا ماه ها به طول می انجامد بنابراین برنامه ریزی برای سفر را به لحظه های آخر نگذارید

 

 

چه چیزهایی برای گرفتن وقت لازم میباشد ؟

  •  کپی پاسپورت
  • برنامه سفر معین
  • دعوتنامه (در صورت وجود)

 

 

در مورد متقاضیان زیر 18 سال به چه مواردی باید دقت کرد

 تمامی متقاضیان زیر سن قانونی برای سفر به کشور آلمان نیاز به گرفتن اجازه نامه ی کتبی از پدر و یا مادر خود دارند و تنها در این صورت است که پرونده ی متقاضی زیر سن قانونی بررسی خواهد شد , در صورتی که یکی از والدین فوت شده باشد می بایست گواهی فوت به همراه سایر مدارک همراه شخص متقاضی باشد

تمامی متقاضیان بالای 12 سال در سفارت انگشت نگاری خواهند شد

 

 

 

 

مدارک لازم برای سفارت آلمان

کلیه مدارک باید ترجمه رسمی به زبان انگلیسی باشد.

توجه داشته باشید کلیه مدارک شما باید یک نسخه کپی شده داشته باشد چرا که اصل مدارک شما پس از مطالعه و تطابق به شما بازگردانده خواهد شد اما نسخه ی کپی نزد سفارت باقی میماند.

1- اصل و ترجمه شناسنامه ایرانی

2- گذرنامه با مدت اعتبار حداقل 6 ماه بیشتر از ویزای درخواستی شما

3-سند مالکیت ترجمه شده به همراه 2نسخه کپی شده از اصل سند فارسی

4- 3قطعه عکس رنگی 4*6 با زمینه ی سفید که با چهره ی فرد متقاضی کاملا همخوانی داشته باشد

5- آدرس و شماره تلفن دقیق منزل

6- آدرس و شماره تلفن دقیق محل کار

7-  مدارک شغلی

برای کارمندان دولتی : حکم کارگزینی

برای کارمندان بخش خصوصی : گواهی اشتغال به کار و سابقه بیمه

برای صاحبان شرکت های خصوصی : اصل و ترجمه روزنامه ثبتی شرکت همراه آگهی تاسیس + 2نسخه کپی از اصل مدارک

برای دانشجویان و اساتید و هیئت علمی دانشگاه ها : اصل و ترجمه ی کارت بین المللی دانشجویی یا هیئت علمی

برای کسبه و مشاغل آزاد : ارائه جواز کسب یا کارت بازرگانی

8- نامه تمکن مالی از بانک

9- پرینت ریزگردش حساب بانکی بصورت لاتین

10- رزرو بلیط رفت و برگشت آلمان

11- رزرو هتل و در صورت نیاز فاکتور پرداخت هزینه هتل

12- ارائه بیمه مسافرتی با مدت اعتبار مطابق با طول سفر

 

 

 وقت سفارت آلمان

 

نکات مهم قبل از اقدام برای اخذ وقت سفارت آلمان

اخذ وقت های سفارت آلمان زودتر از 30 روز آینده نخواهد بود

در صورتی که دعوتنامه ی شما 3 ماهه باشد , فرصت کافی را برای انجام وقت سفارت آلمان خواهید داشت

در صورتی که تاریخ دعوتنامه شما کمتر از یکماه اعتبار دارد از ثبت درخواست وقت سفارت آلمان خودداری کنید

اخذ وقت سفارت آلمان حدودا بین 30 تا 35 روز بعد از ثبت درخواست شما آماده ی تحویل است.

بعد از دریافت وقت مصاحبه ی شما , ایمیل سفارت که شامل اطلاعاتی از قرار ملاقاتتان در سفارت آلمان است , برای شما ارسال خواهد شد.

 

 

 

در صورت رد درخواست روادید چه باید کرد؟

تمامی افراد متقاضی پس از رد درخواست برگه ای را دیافت خواهند کرد که علت رد درخواست در آن بصورت کامل ذکر شده است و در صورتی که شخص متقاضی نسبت به رای صادر شده اعتراضی داشته باشد می تواند با مراجعه به سفارت و یا از طریق وکیل قانونی و با همراه داشتن مدارکی که صحت و سقم دلیل ریجکتی را رد می کند به سفارت مراجعه نماید

 

مراحل اخذ وقت سفارت آلمان

ارسال کپی پاسپورت به یکی از شماره های 09124271538 , 091241485070 

ارسال فرم اطلاعات ضروری از طریق ایمیل یا تلگرام از طرف ما برای شما

واریز نیمی از هزینه ی پرداختی وقت سفارت آلمان از طرف شما

اخذ وقت سفارت آلمان از طرف ما

تسویه و تحویل وقت سفارت آلمان به شما

 

 

ساعات کار سفارت

ساعات کار سفارت در ماه های جولای و آگوست: یک شنبه تا پنج شنبه، از ساعت ۷/۰۰ تا ۱۴/۳۰

سفارت در روزهای جمعه و شنبه تعطیل است.

ساعات کار بخش تأیید مدارک: یک شنبه تا پنج شنبه، از ساعت 7/30 تا 10/30 (بدون وقت قبلی)

 

 

هزینه ویزا

هزینه ی ویزا نقدا دریافت خواهد شد و به دلیل این که سفارت اسکناس های خرد محدودی دارد بهتر است که دقیقا مبلغ 60 یورو به ازای هر نفر همراه مسافر باشد

پرداخت با کارت های بانکی امکان پذیر نیست

پرداخت سکه امکان پذیر نیست

هزینه ی هر مسافر بالاتر از 12 سال = 60یورو

هزینه ی هر مسافر بین 6 تا 12 سال = 35یورو

هزینه ی هر مسافر کمتر از 6 سال = رایگان

 

 

تماس با سفارت

تلفن اطلاعات بخش 39991499-21-98+

شما می توانید از طریق شماره تلفن بالا روزهای یکشنبه تا پنجشنبه از ساعت 7:30 الی 14.30 با بخش روادید تماس حاصل نمایید.

همچنین می توانید اطلاعات لازم درباره مدارک مورد نیاز درخواست روادید را از طریق تلفن گویا  39991213-21-98+ به دست آورید.(به زبان فارسی)

 

پست الکترونیکی بخش روادید: این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید

 

 

 سفارت آلمان در سال 2017 در روزهای زیر تعطیل است
   
یکشنبه، 1 ژانویه سال نو میلادی
شنبه، 11 فوریه سالروز انقلاب اسلامی
دوشنبه، 20 مارس نوروز
یکشنبه، 2 آوریل سیزدهم فروردین
یکشنبه، 16 آوریل عید پاک
پنجشنبه، 25 مه روز معراج مسیح
    یکشنبه، 4 ژوئن یکشنبه گلریزان
دوشنبه، 5 ژوئن دوشنبه گلریزان
سه شنبه، 3 اکتبر روز ملی آلمان
    سه شنبه، 31 اکتبر روز اصلاحات
    شنبه، 30 سپتامبر عاشورا
    یکشنبه، 24 دسامبر شب کریسمس
    دوشنبه، 25 دسامبر روز اول کریسمس
    سه شنبه، 26 دسامبر روز دوم کریسمس

    یکشنبه، 31دسامبر

شب سال نو
سایت ادبی شعر ناب