•  
  • تلفن : 88324998 - 88325171

ویزای توریستی فرانسه

ویزای توریستی فرانسه به اشخاصی که قصد سفر تفریحی و بازدید و یا دیدار با اعضای خانواده شان را دارند تعلق می گیرد و ویزای توریستی فرانسه دارای اعتبار 3 ماهه می باشد که متقاضی باید زودتر از تمام شدن انقضای ویزای خود فرانسه را ترک کنند

 کشور فرانسه عضو اتحادیه شنگن می باشد و برای سفر به فرانسه می بایست ویزای شینگن دریافت کنید.وقت سفارت فرانسه

حضور فرد متقاضی برای قرار مصاحبه و انگشت نگاری الزامی می باشد و در غیر اینصورت ویزا برای شما صادر نمی شود

 

مدارک مورد نیاز ویزای فرانسه

در روز مصاحبه باید تمامی مدارک درخواست شده از سوی کنسولگری فرانسه در تهران بصورت کامل آماده ی ارائه باشد و ترتیب چینش مدارک نیز به گفته ی سایت سفارت فرانسه در تهران حائز اهمیت می باشد , برای دانلود مدارک لازم برای ویزای توریستی فرانسه اینجا کلیک کنید 

در مدارک بالا نیاز به نامه تمکن مالی و گردش 6 ماه آخر سپرده بانکی سند مالکیت ( در صورت وجود )

 

متقاضیان عزیز می توانند از خدمات جدید ما (پیکیج ویزای شینگن) استفاده کنند

این پکیچ شامل خدماتی همچون(وقت سفارت , رزرو بلیط هواپیما , رزرو هتل همراه با کانفرم و بیمه ی مسافرتی)

برای اطلاعات بیشتر در خصوص این پکیچ ویزا اینجا کلیک کتید

 

آدرس و شماره تماس سفارت فرانسه

تهران - خ نوفل لوشاتو - پلاک 64-66

تلفن : 64094000

سایت ادبی شعر ناب