•  
  • تلفن : 88324998 - 88325171

درخواست آنلاین ویزای کانادا و وقت بیومتریک 

در حال حاضر بهترین و ارزان ترین روش ممکن برای ارسال درخواست ویزای کانادا بصورت آنلاین می باشد.

در این روش اطلاعات متقاضی توسط حساب کاربری که در سایت مهاجرتی کانادا ایجاد کرده است آپلود می شود تا بررسی های لازم بر روی آن صورت گیرد.

جهت درخواست ویزای کانادا متقاضی می بایست تمامی مدارکی که در همین پست توضیح داده شده است را بصورت ترجمه شده و با مهر دارالترجمه رسمی(تایید دادگستری الزامی است) آماده ارسال کند.

بعد از آماده شدن تمامی مدارک می بایست از مدارک , اسکن با کیفیت بالا گرفته شود و تمامی مدارک به اضافه فرم های مخصوص سفارت کانادا که باید از قبل آن ها را تکمیل کرده باشید را بصورت آنلاین برای سفارت کانادا ارسال نمایید و بابت آن رسید دریافت کنید.

پس از ثبت درخواست و پرداخت هزینه های ذکر شده ,  نامه ای مبنی بر این که متقاضی مجاز به مراجعه به Visa Application Center کانادا به جهت انگشت نگاری صادر می گردد و با توجه به قوانین جدید کانادا حضور شخص برای انگشت نگاری الزامی می باشد.

وقت سفارت کانادا

مراجعه برای انگشت نگاری ویزای کانادا

متقاضی بعد از انجام دادن مراحل بالا تا 30 روز فرصت دارد که به نزدیکترین دفاتر شرکت VFS مراجعه کند و نیازی به تعیین وقت سفارت ندارد. با توجه به دایر نبودن سفارت کانادا در ایران، اعلام شده است که متقاضیان ایرانی باید برای انگشت نگاری به بعضی از شهرها در کشورهای اطراف (آنکارا، استانبول، دبی و ابوظبی) مراجعه نمایند. با این وجود مراجعه متقاضیان به سایر نقاط، خللی در پرونده به وجود نمی آورد.

تنها بعد از مراحل انگشت نگاری درخواست شما بصورت کامل ثبت خواهد شد و مراحل رسیدگی به پرونده ی متقاضی آغاز می شود.

در این مرحله سفارت به متقاضی یک کد پیگیری(Tracking ID) می دهد تا از طریق این کد از وضعیت پرونده ی خود در سایت کارگزاری سفارت(VAC) آگاه شود

پروسه ی پاسخ دهی به درخواست متقاضی ممکن است تا حداکثر 6 ماه زمان ببرد.

در صورتی که سفارت در خصوص ویزای کانادای شما پاسخ مثبت داد , می بایست پاسپورت خود را شخصا و یا توسط نماینده ای که از جانب او وکالت دارد به همان (VAC) که در آن مراحل انگشت نگاری را انجام داده اید ارسال کنید تا لیبل ویزای کانادا در پاسپورت شما زده شود.

برای اطلاعات بیشتر اینجا کلیک کنید

جهت مشاوره درباره ی انگشت نگاری ویزای کانادا با ما تماس حاصل کنید.

 

 هزینه های ویزای کانادا

هزینه های مرتبط با ویزا:  100 دلار و انگشت نگاری ۸۵ دلار باید در همان مرحله آپلود مدارک به صورت آنلاین پرداخت گردد.

پس از تایید نهایی درخواست، امکان حذف و اضافه و یا تغییر مدارک وجود ندارد.

دقت نمایید که مدارک خود را درست و کامل تحویل نمایید تا در روند صدور ویزایتان مشکلی بوجود نیاید.

 

وقت سفارت کانادا

 

مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزای توریستی کانادا(single شش ماهه و multiple دو ساله)

مدارک هر نفر بسته به شرایط شغلی و نوع ویزای درخواستی، متفاوت می باشد. اما در اینجا سعی کردیم فهرستی از مدارکی که در اکثر موارد، بین تمامی متقاضیان مشترک می باشد، آماده کنیم:

کپی تمام صفحات پاسپورت

ترجمه شناسنامه

مانده حساب بانکی با حداقل 45 – 50 میلیون تومان

نامه ی تمکن مالی یا گردش حساب شش ماهه

تکمیل و تایید فرم درخواست ویزا (IMM5257E - application form)

تکمیل فرم اطلاعات خانوادگی ( IMM5645E - family information)

یک قطعه عکس 3.5 * 4.5

ارائه ی ترجمه سند ملکی

رزرو هتل و بلیط (اختیاری)

ارائه مدارک مالیاتی و بیمه

ارائه ی ترجمه مدرک شغلی (برای صاحبین مشاغل جواز کسب لازم است، اما برای کارمندان نامه ی اشتغال به کار و فیش حقوقی باید ارائه شود. )

دعوتنامه (اختیاری) در صورت وجود باید مدارک شخص دعوت کننده هم در مدارک لحاظ شود.

ترجمه سند ازدواج (در صورتی که فرد متقاضی متاهل است)

ویزای کانادا

 در صورتی که تمایل دارید تا کارشناسان ویزامن شما را در انجام پروسه ی ثبت آنلاین تقاضای ویزای کانادا یاری کنند , با یکی از شماره های 88324998 - 88325171 تماس حاصل فرمایید

سایت ادبی شعر ناب