•  
  • تلفن : 88324998 - 88325171

سوپرویزای کانادا

این نوع از ویزا برای اولین بار از دسامبر سال 2011 توسط دولت کانادا ایجاد شد و این ویزا برای تسهیل در ورود و خروج پدران و مادرانی است که فرزندان آن ها مقیم یا سیتی زن کانادا می باشند ایجاد گردید.

اعتبار اصلی این ویزا ده ساله است و با توجه به اینکه پاسپورت های ایرانی دارای اعتبار 5 ساله هست , ویزای شما حداکثر تا 5 سال اعتبار خواهد داشت.

در این نوع از ویزا فرد دعوت کننده باید فرزند و یا نوه ی متقاضی باشد و حداقل پایه حقوق 24000 هزار دلار در سال را دریافت کند.سوپر ویزای کانادا

در این نوع از ویزا پدر و یا مادر فرد دعوت کننده ی سیتی زن کانادا می توانند تا 10 سال به کانادا ورود پیدا کنند و با هر بار ورود تا دو سال در کانادا بمانند(بر خلاف ویزای توریستی که حداکثر 6 ماه اعتبار دارد)

 

نحوه ی پذیرش سوپر ویزای کانادا

این نوع از ویزا بسیار شبیه به ویزای توریستی کانادا است اما مدارکی که برای اخذ این نوع از ویزا نیاز است تا حدودی با ویزای توریستی متفاوت است , مدارکی که در زیر آورده شده برای حضور در کانادا الزامی است

دعوتنامه از طرف فرزند با مشخصات کامل

مدارک ارتباط فامیلی بین فرزند و پدر و مادر

مدارکی که نشان دهنده ی حداقل درآمد فرد دعوت کننده باشد (حداقل حقوق 24000 هزار دلار درآمد سالیانه)

مدارک بیمه پزشکی به مدت یکسال با یک شرکت بیمه کانادایی

 

 

سایت ادبی شعر ناب