•  
  • تلفن : 88324998 - 88325171
وقت سفارت هلند

در صورتی که قصد سفر به کشور هلند را دارید می بایست قبل از هر چیز برای اخذ وقت سفارت هلند و اخذ ویزای شینگن از کشور هلند اقدام نمایید

 

ویزای توریستی هلند

تمامی مسافرینی که با اهداف توریستی - دیدار ازبستگان و بازدید قصد سفر به کشور هلند را در مدت زمان خاصی دارند می بایست برای اخذ ویزای هلند اقدام نمایند و برای اخذ ویزا نیاز به رزرو وقت مصاحبه از سفارت هلند می باشد

برای تقاضای روادید هلند حضور شخص متقاضی الزامی است

 

آدرس سایت سفارت هلند در ایران به زبان فارسی موجود است؟

متاسفانه سایت سفارت هلند به زبان فارسی ترجمه نشده است و برای اخذ وقت مصاحبه نیاز به مکاتبات به زبان انگلیسی می باشد , برای مراجعه به سایت سفارت هلند بر روی لینک کلیک کنید

 

چه مدارکی برای سفارت هلند در تهران نیاز است؟

برای اخذ ویزای توریستی هلند نیاز به مدارکی همچون شناسنامه - گذرنامه - سه قطعه عکس رنگی - دعوت نامه(در صورت وجود) اسناد مالی و شغلی شخص متقاضی - بلیط هواپیما و واچر هتل را دارند 

 

آیا امکان اخذ وقت فوری سفارت هلند وجود دارد

با توجه به شرایط سفارت و با توجه به فصل های سال متغیر است , بنابراین برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره های 88324998 - 88325171 مراجعه نمایید

 

آدرس سفارت هلند

تهران، خیابان دیباجی شمالی غربی شماره 60 سفارت پادشاهی هلند، کوچه ارغوان

تلفن: 021 2366 0000

 

فرم ویزای هلند چیست

بطور کلی تمامی متقاضیان سفر به کشور هلند می بایست این فرم را یا از سفارت هلند و یا از سایت سفارت هلند تهیه کرده و به ازای هر شخص بطور کامل پر کرده و در روز مصاحبه همراه خود داشته باشند

 

گرفتن وقت سفارت از هلند چه مدتی زمان خواهد برد

با توجه به شلوغی های سفارت و فصل های رونق گردشگری متغیر می باشد اما بطور کلی از یک هفته تا دو ماه متغیر می باشد

 

ویزای هلند چقدر اعتبار دارد؟

برای مسافرینی که برای اولین بار اقدام به اخذ ویزای هلند می کنند ویزای 14 روزه توریستی با اعتبار یکماه از ایران صادر می شود که این بدین معناست که شما از ایران به مدت یکماه زمان برای رفتن به حوزه ی شینگن و 14 روز زمان برای حضور در اتحادیه شنگن را دارید

 

 وقت مصاحبه ی سفارت هلند

تمامی مراحل اخذ وقت سفارت هلند بصورت آنلاین و از طریق مکاتبه با سایت هلند امکان پذیر است به همین جهت برای اخذ وقت مصاحبه اینجا کلیک نمایید

 

مدارک لازم جهت اخذ وقت سفارت هلند

1 اسکن صفحه اول پاسپورت

2 شماره تماس ثابت و همراه

3 ارایه دعوت نامه(در صورت وجود)

 

 

مدارک مورد نیاز ویزای هلند

1 شناسنامه

2 گذرنامه

3 سه قطعه عکس رنگی 3.5 * 4.5 

4 دعوت نامه

5 اسناد رسمی شغلی و مالی

6 گواهی اشتغال به تحصیل برای دانشجویان و دانش اموزان

7 بلیط هواپیما و واچر هتل

8 افرادی که از این کشور دعوت نامه دارند نیازی به رزرو هتل ندارند.

9 افرادی که شاغل نیستند و مدارک اشتغال به کار ندارند بایستی از طرف پدر یا همسر مورد تایید و ساپورت مالی باشند.

 

نکته : تمامی مدارک نیاز به ترجمه ی انگلیسی دارد

 

 

 

درباره کشور هلند

هُلند  کشوری است  در شمال غربی اروپا با هفده میلیون نفر جمعیت که اکثرشان پروتستان و یک میلیون نفرشان مسلمان هستند . پایتخت هلند شهر آمستردام است .  هلند از شرق با

آلمان همسایه‌است و از جنوب با بلژیک و از غرب نیز از طریق دریا با بریتانیا. بندر روتردام دومین شهر بزرگ هلند و بزرگ‌ترین بندر اروپا است و اکثر صنایع کشور هلند  در این شهر بندری متمرکز

است.زبان مردم این کشور شاخه ای از زبان المانی است که به زبان هلندی مشهور است.از ویزگیهای اب و هوای ان زمستانهای معتدل و تابستانهای خنك است و صنایع این کشور

شامل قایق سازی و پتروشیمی و پالایشگاه نفت و لبنیات و غیره میباشد. در ضمن این کشور در زمینه پرورش گل و گیاه و نیز دامداری و کشاورزی در سطح عالی قرار دارد.

 

 

 

 

سایت ادبی شعر ناب